Rohamléptekkel alakulunk...mondhatnám, már csak a  takarítás maradt...este megint jó sokáig itt volt a melós bácsi, de a  konyha elkészült!!! (csak még takarítani kell és eldönteni a  nagy polc-kavalkádba, mi hova kerüljön! :) ) És a  fürdőszoba is egészen otthonos már (sőt, ott már mondhatni rend is van!).

Ilyen volt a  fürdőszoba:



És most ilyen:




Sajna, nem vagyok egy nagy fotós, de azt hiszem, még így is látható a változás! ...kezdünk nagyon otthonosak lenni...:)
HuncApunak akadt egy kis munkája így délelőttre, aztán ha hazajön elmegyünk pár dolgot vásárolni és délutánra rendrakást tervezünk a  konyhába. (azaz: én vezényelek, Ő pedig hű alattvalóként -na, erre kíváncsi leszek :))))- teljesíti agyszüleményeimet, melyekkel bombázom Őt)
Hunc este hullámtáncot lejtett, mióta ilyen "csontos" és nagy, hihetetlen erőteljes megmozdulásai vannak... a  kádban ülve egy adott pillanatban úgy néztem ki, mint egy két-púpú teve, csak nekem a púpjaim a  hasamon voltak szépen egymás mellett, vízszintesen. :))) Egyre jobban bírom magam, a  lábdagadás szerencsére már a  múlté, újra az vagyok, aki voltam...kiegészítve egy kis derék- és hátfájással, de a szerencsétlen tasttartásomból adódva, ez sem számít újdonságnak! :) Ismét nagyon édes ez a teher...:))) És már csak 15 nap...:)

 

9 komment

Címkék: hétvége

süti beállítások módosítása