cucka 2007.11.22. 13:55

Kismacsó

Ezt el is felejtettem mesélni: a fiam elkezdett macsósodni pocakon belül. Tegnap ugye délelőtt önkormányzatban jártunk, szerintem válogatják oda a mogorvábbnál mogorvább ügyintézőket (biztos ez a kritérium is a  képesség-vizsgájuk része lehet!).. Természetesen mi is ilyet fogtunk ki, bömbölő rádió mellett dolgozott, de mihelyst HuncApu hozzámbújva-súgva meg szeretett volna kérdezni tőlem valamit, amíg a hölgyemény a papírjai felé borulva munkát imitált és az előttünk lévők ügyeit rendezgette látványosan,meg sem kérdezve mi miért is jöttünk, ránkcsapva közölte, hogy maradjunk csendben. Megteheti, hiszen ő itt az úr, na mindegy...
Nagyon meleg volt az irodában, így apránként lekerült rólam a  poncsóm, meg a  farmerdzsekim és maradtam egy rámfeszülő (más már nem nagyon vagyon nekem :D ) fölsőben, mikoris Hunorka elérkezettnek érezte az időt egy kis egészséges nyújtózkodásra. Az ügyintéző pont akkor nézett fel ránk, mikor Hunc látványosan helyváltoztatott pocakomban, és ekkor mennyei derű villant fel az arcán "Mozog a  kisbabája!" felkiáltással és innentől minden megváltozott! Derűsebb lett, mosolygós és segítőkész! Szerintem Hunornak köszönhetjük, hogy röpke fél óra alatt mindent sikerült elintéznünk egy önkormányzatba! (és ebben a  félórában benne volt a  várakozás is!)

Aztán délután ugye fodrászhoz mentünk. Tényleg nem volt szokása eddig az ilyen nyílt mozgolódás, meg is lepődtem, amikor a szépségszalonban látványosan mocorogni kezdett. A lányok persze azonnal meg akarták őt simogatni, mondtam egy gyerekét jólismerő anya teljes magabiztosságával, ha hozzáértek, úgyis abbahagyja. Hozzáértek... és nem hagyta abba! Sőt: a  visongó-tapogató-simogató hölgykoszorúra való tekintettel még jobban produkálta magát az ezeddig szégyenlős kicsifiam, aki csak a  papának volt hajlandó alkalomadtán rúgdosni! :))))

És ez még csak a  kezdet....



Ma éjjel újabb kisbabával bővült ismerőseink köre, hajnali 1 órakkor  megszületett Adrienn kislánya, Hanna 3200 grammal és 53 centivel.



Anyuka és kisbaba mindketten jól vannak, egészségesek, szépek.





(pedig ők egy héttel utánunk voltak datálva, mégiscsak hamarabb jönnek a  lányok...  Zsó, lehet, hogy mégiscsak Te következel?! ;) )


süti beállítások módosítása