cucka 2007.11.29. 21:15

Újabb örömhírek




Most, hogy már lehullott rólam a teher ;), ismét egy "beelőzésről" - egy újabb kisbaba világrajöttéről számolhatok be! Ma koradélután megérlezett Zsó kisbabája, Niki. Csodaszép kislány, mindenki jól van!

Ezúton (is) nagyon sok boldogságot kívánunk Nekik és finom tejcit Nikinek!


...és most már tényleg mi jövünk, Hunorkával! :)

cucka 2007.11.29. 17:31

5. NST-nk

Megérkeztünk, még mindig semmi... azaz, méhnyak hossza ismételten rövidült C 1000-re (1 cm-re) csökkent, viszont a méhszájam masszívan zárt. (Nőgyógyászok gyöngye látva elkeseredett arcomat, mely szerint mi már sose szülünk, alaposan megvizsgált... nem volt egy kellemes érzés, miközben kézzel próbált "rásegíteni" a tágulásra :S) A CTG-nk tökéletes, Hunc mocorgott is, meg rúgdosódott is. Ha vasárnapig (a kiírt időpontig) semmi változás nem történik, hétfőtől naponta kell CTG-re mennünk, és maximum egy hétig hordhatom túl Hunorkát, mert beindítja a szülést... bár én azt gondolom, most kellően rásegítettünk a  tágulásomra, legalább abból a szempontból, hogy már tudom, mit kell éreznem, ha eljön a  mi időnk (mert állítólag azok a fájások hasonlatosak lesznek a mostaniakhoz! ).
A napok óta érezhető derékfájások és a gátam körüli feszülgetések pedig már a jóslófájások maguk! (azaz tágul a kismedencém) :)

És van egy titkom és majd megesz a  fene, mert megígértem és nem mondhatom el, nem mondhatom el, nem mondhatom el!!!! :S

10 komment

Címkék: ctg

Rögvest 2 darab, napok óta foglalkoztató kérdésem lenne:
1. hogyan lehet zenét belinkelni a blog.hu-n?
2. hogyan lehet pl.2 kisméretű képet egymás mellé tenni szövegben a  blog.hu-n?

Maradék szürke agysejtjeim pusztulásra ítélt nagy százaléka rebeg a jó  válaszokért  most hálás köszönetet...

4 komment

Címkék: egyéb

cucka 2007.11.29. 09:23

Karácsonyi dizájn

Este rengeteget kísérleteztem én is (mert megfertőztetek, beste lelkek! ;) ) a blogom karácsonyi dizájnjával, de mivel semmi sem lett szerelem első látásra (sőt sokadik rápillantásra sem lett az!), mindent töröltem... egyszer a  blogot is majdnem sikerült :S ...alig tudtam visszacsinálni ilyenné... Na, végül megbeszélve önmagammal arra jutottam, csak Hunorka születése után lesz megdizájnolva a blogom. :D ...elviekben még karácsonyig ráérünk...

Az éjszakánk nem volt zökkenőmentes... nem bírtam/bírtunk aludni... Hunc nagyon érdekes dolgokat művelt pocakon belül... ha érzelgősebb lennék (tejóég! még ennél is jobban ?!) , most azt mondanám, belülről simogatta a pocakom, majd voltak olyan részek, amikor azt hittem, kopog... remegett a pocakom láthatóan és ütemesen (?!) Na, így azért nehéz aludni, beleszámítva azt is, hogy kb. félóránként az aktív mozgatásnak köszönhetően pisilni jártam. :))) Olyan érdekes, Huncnak sosem voltak fájdalmas rúgdosásai, sosem bántotta a  belső szerveimet (nem taposta a  májam, nem ugrált a  veséimen...) , mindig élénken és erőteljesen mocorgott, de sosem okozott fájdalmat, mégha a  látvány alapján azt is gondolhatta a  külső szemlélő! :) A második trimeszterben volt kicsit elviselhetetlen ülni, mert Hunorka is ült azidőtájt bennem és tette mindezt úgy, hogy közben kisfejét a jobboldali bordáimhoz feszítette, ezért akkortájt jobbszerettem sétálni. :))) Amúgy, ha Hunorkában lett volna egy kis empátia-készség, akkor ma éjjel megszületik, nem is hagyott aludni, ő sem aludt és ráadásul a nőgyógyink és a  szülésznőnk is ügyeletes volt ma éjjel... én hajnalig bíztam benne, és figyelgettem a  vélt és valós jeleket, (egyszer még TáltosAput is majdnem beriasztottam :))) ), de semmi... pedig néha mintha fájdogált volna a derekam is, próbáltam időt mérni (mert úgy hallottam így kell ezt csinálni! :))) ), de persze, abszolút rapszodikus volt :), meg olyan furcsa érzésem is volt...aztán egyszercsak bealudtam... :)))

Ma délben megyünk le Fehérvárra CTG-re, és Nőgyógyászokgyöngye meg is akar vizsgálni. Pedzegettem este neki, hogy mi van akkor, ha Hunc olyan , mint az apukája és nem akar időben kibújni és ráhúz még 3 hetet? Sejtelmes választ kaptam, Hunorka nem fog ráhúzni 3 hetet...:))))

Na, elviszem megfürdetem Huncit, aztán készülődöm Fehérvárra... (azért most leviszünk már mindent... hátha ;) ) CTG után jelentkezünk, szerintem koraeste lesz belőle.


süti beállítások módosítása