"A szerelem nem a másik emberben van, hanem bennünk. Mi ébresztjük föl magunkban. De ahhoz, hogy fölébreszthessük, szükségünk van a másikra."


"A szerelem az embert sosem akadályozza meg abban, hogy végigjárja Személyes Történetét. Ha így történik, akkor az nem igazi szerelem, nem olyan, amely a Világ Nyelvén szól."                                                                    

(Paul Coelho: Alkimista)



Konyhánk alakulóban, bár most leginkább egy vidéki putri mindennapjainak tűnik a kirakodóvásár, ami benne leledzik, de hitem erős és talán holnapra otthonos állapotúvá válik. :)))

További hír, hogy nincs hír... Hunorkám a helyén, mocorgás mennyisége megszokott, igaz, néha erőteljesebb feszülgetéseim, bekeményedéseim vannak, de  semmi egyéb. Furi ez a  várakozás... éppen tegnap beszélgettünk erről egy császáros ismerősömmel, hogy ő legalább tudta, mikor jön el az ő ideje, én pedig csak várok és a  jelekből (amik általában egyáltalán nem egyértelműek és szabályszerűek mindenkire nézve) próbálunk időpontot kikövetkeztetni. :))) Közben pedig egyre jobban frusztrálódom (hála HuncApunak :) ), hogy ne induljak el egyedül sehova, meg leginkább ne is induljak el sehova, majd ő elvisz... erre persze meg nincs ideje (meg türelme! ;) ).  :S Inkább úgy teszek, mintha annyira nem is lenne fontos, hogy kilépjek a  lakásból...:)))))

süti beállítások módosítása