Rendszer ide vagy oda, egy viszonylag jó éjszakával magunk mögött, a friss hófordulós, délelőtt 10 órakkor úgy kidőlt a sorból, hogy -amire még sosem volt példa- egészen egyszerűen elaludt az etetőszékében. Kiemeltem, ágybatettem és most kihasználom a bónusz szabadidőmet, ami ki tudja meddig tart és milyen áldozatokat von maga után?! Ilyenkor mi van amúgy? Borul a rendszer?

Fejlődéséről nap mint nap számot adok, ezért most nem fogok tüzetesen kitérni rá... (paraméterei számokban: 9080 gramm és 74 cm hossz). Ül, áll (ha akar), gagyog (a mai napon éppen az "r" betű kimondását gyakorolja, bőszen berreg mindenre), bebebe-zik és bababa-zik. (érdekes Hunc sose mamama-zott ezidáig, Bingi szpesifiköli for jú) Labdát gurít, mászás közben elmaradhatatlanul hurcol valamit, jobb esetben az egyik, rosszabb esetben mindkét kezében. (zokni, toll... de semmi esetre sem a saját játékai).

Hanyag Anyuka, úgy gondolta, ideje bepótolnia, hogy ő sosem vesz semmilyen játékot gyermekének, ezért hagytam magam, magam által rábeszélni egy készségfejlesztő (ezt mindenre rá lehet húzni, még a dugóhúzóra is, azzal is egyfajta készséget fejlesztünk ugyibár), virágnak csúfolt szörnyetegre. A játék lényege: a virágszirmoknak nevezett különböző színű és méretű karikák le és föl húzogatásakor, a gilisztafej (na, ez hogy jön ide?) alatt található egy pici bigyuszka, ennek érintésével, különböző dallamokat játszik a törzs, miközben az átlátszó részek villognak. Fiam lényegretörően játssza a játékot: karikák szétszórva a lakás különböző pontjain, ő pedig szájjal irányítja a pöcköt... mindenki képzelőerejére bízom a látványt, juszt se teszek fel a netre ilyen fotókat, de a játék tervezőjével szívesen elbeszélgetnék egy langymeleg haboskávé mellett...

Tulajdonképpen a mai napon, Hunor éppen kétszer ennyi idős, hiszen 9 hónapon át a pocakomban lakott. Volt 9 gömbölyödéses szimbiózisban eltöltött hónapunk, majd 9 felfedezéses és megismeréses idekint. Egyetlen percét nem adnám másnak (azért az "n" az ixediken át nem aludt éjszakát szívesen árverésre bocsátanám...), és fájna, ha lemaradnék a napi fejlődéseiről.

süti beállítások módosítása