cucka 2008.03.23. 12:07

A mi Ünnepünk

Az esti parti oly fergetegesre sikeredett, hogy HuncApuval kilátásba helyeztünk egy fájdalmat tompító kúp elhelyezését Huncmester popójába.Tanakodtunk, hogyan is kellene ezt felhelyezni, a dolog lényegi mivoltát természetesen szívesen ruháztam át HuncApura, aki HuncNagyitól kért telefonos segítséget. Kisangyalunk ezidőtájt a pelenkázó tetején üvöltötte rekedtre magát, miközben én simogattam a kézfejét és türelemre intettem, mert nemsoká érkezik a felmentő sereg egy végbélkúp formájában.
Hogy mitől, máig nem tudom, de ekkor elhalkult, kiküldött egy újabb macicsaládot az éterbe (már nem számolom, de talán a 6. lehetett). Egy gyors vacsoraidőnyi haladékot adtunk Huncnak, hátha küldene még medvéket ideki, aztán tisztába tettem és következett volna a HuncApu által kézmeleggé szorongatott kúp felhelyezése, de ez a tortúra elmaradt... ugyanis Hunc meg se mukkant többet, csak nagyon fáradt mosollyal és pici piros szemekkel ásítgatott. Összenézve újabb döntés született: megpróbáljuk a lehetetlent, lefektettem a Mancit, aki azonnal elaludt, hajnal negyed 5-ig. Ez ám az igazi Csodaszer, már maga a látványa is kellő hatással bír! :)
Nyálazni nyáladzik továbbra is, de most úgy tűnik nem fáj a fogínye. Ezért ma útrakelünk Dédihez, Nagyihoz húsvétolni.

Sonkafőzés előtti "tájkép":



Ezúton kívánunk Mindenkinek nagyon Boldog és Meghitt Ünnepeket, Hölgyolvasóinknak sok vidám csokinyuszit és locsolók tömegét (már aki igényli ;) ).

Különkérésre: Hunor virtuális parfümfelhőjét küldi Lányainknak hétfőre! ;)
süti beállítások módosítása