miccka 2007.12.02. 16:08

Cucka elindult:-)

micka vagyok, és ez az első bejegyzés a nagy utazásról, ill. arról, ahogy Hunc a világra jön, szülei és mindenki más örömére.
Cuckáék az előző bejegyzése után elindultak a székesfehérvári kórház felé, minden rendben.
ahogy történik valami érdemleges jelentkezem a következő posttal.
addigis nyugalom, lélegezzen mindenki mélyeket:-)
...de nagyon úgy tűnik, hogy szép szabályos 5 perces fájásaim vannak, úgyhogy indulunk Székesfehérvárra!!! Az érintetteket (akiknek tudom a tel.számát!) továbbra is smsben értesítem a dolgok állásásáról, Micka pedig írásban itt fogja értesíteni a  többi kedves embert! Mégegyszer köszönöm a  rengeteg drukkot!

Nos, lehet, hogy mégiscsak preciziós gyerekünk lesz?! :DDD ...már előre retteg általában-szétcsusszant idösanyja :)))))))))))

cucka 2007.12.02. 12:36

Akkorát aludtunk...

...mint nagyon rég óta már nem (és előreláthatóan nem is fogunk egy ideig ;) ). Éjjel 1 körül keveredtünk ágyba, és ismét végigaludtam az éjszakát (...meg a délelőttöt, fél 12-ig :D ). Azt álmodtam, hogy arra ébredek, 2 perces fájásaim vannak és sietnünk kell a  kórházba, még talán motyogtam is valami ilyesmit HuncApunak, aki  először maga is komolyan vette, aztán rájött, csak álmodozom! :) Nem bírok enni és ennek a  felfokozott idegi állapotomnak köszönhetően lett mára egy kis hőemelkedésem (bár HuncApu szerint ez csak a felfokozott méhtevékenységem miatt lehet :) ). Továbbra sem történik semmi és most már tényleg nagyon rossz ez a várakozó álláspont... HuncApu felfúrja a gyerekszoba karnisait, hátha...legalább a  zajtól történik valami... :)))







KomaÚr, Téged meg az Isten éltessen nagyon sokáig!!! :D ...bezzeg Neked sikerült december 2.-án megszületned! ;)













süti beállítások módosítása