cucka 2007.12.01. 23:56

Ma éjszaka utoljára

Eltoltuk a  Tesózást a Helyszínelők utánra, ezért csak most értünk haza, közben megint volt egy "rohamom", újabb 10 perces fájásokkal, amik indulás előtt ismét elmúltak. Most méhösszehúzódások vannak néha, amik Huncnak nagyon nem tetszenek (mondjuk nekem se tetszene, ha az eddig kényelmes és megszokott lakosztályomat valaki abronccsal akarná összeszorítani felülről :S). Most pedig  azt gondolom nyugovóra térünk, amik még  tudok.
Tudom, lassan tényleg kezdhetek őrültnek tűnni, de ismét nyugodtabb lett a  lelkem, mert délután eszembe jutott, hogy én hanyag és gondatlan feleség vagyok, aki felelőtlenül készül elmenni csak úgy szülni és itthon fel se tölti az élelmiszer készletet itthonmaradó férjurának, és mi van akkor ha ez a  szegény pára addig éhenhal?! :)))) Mondjuk ezt HuncApu esetében elég nehéz elképzelni, de mi van, ha mégis?! :)))
Nos, ez a  teher is legördült rólam...:))))

cucka 2007.12.01. 18:21

Türelemjáték

Kora délutánra sikerült 10 perces fájásokat is produkálnom, amik annyira azért már nem voltak kellemesek (leszámítva azt, hogy nagyon hamar véget értek és csak abban a  fél-egy percben voltak igazán kellemetlenek). Sikerült beriasztanom szülésznőt-nőgyogyót, ahogy azt kell. Majd természetesen, ezek is elmúltak! Azaz, most is vannak, de nagyon rendszertelenek és jóval kellemesebbek (kevésbé fájdalmasak). Úgyhogy most elmegyünk a nagy Tesóba, mert pár dolog fogytán van itthon, TáltosApu felajánlotta, hogy kiugrik egyedül, pihenjek csak, de most már tényleg nem szívesen maradok egyedül itthon és megint tetterősnek érzem magam! (csak nehogy úgy járjunk, mint este, a  nagy tetterőmmel 2 saroknyira jutottunk a lakástól ;) ).
A méhösszehúzódások következtében beindult az előtejtermelésem is. (közben összeállt: kispasit várunk ugyebár, addig nem jön ki, míg tutira nincs biztosítva a kajája :DDD) Hunorka saját tejfakasztó partit generált estére! :))))

cucka 2007.12.01. 11:55

Még egyben

Az éjszakánk teljesen rendben zajlott, végigaludtam, hogy aztán 5 órakkor eléggé erőteljes derékfájásra ébredjek (olyan tipikusan nehéz napokira), csak pár percig tartottak, de vissza-visszatértek megközelítőleg félóránként, úgyhogy arra éppen elegek voltak, hogy ne nagyon bírjak tovább aludni. Mindez kb.8 óriáig tartott, és amint jött úgy el is múlt. Aztán újra visszaaludtam.
Nőgyógyászokgyöngyével konzultálva abban maradtunk, még nincs értelme bemenni, várni köll valami rendszeresebbet. Addig pihengetek és néha elkortyolgathatok egy-egy pohár borocskát is, méhlazításként! ;) Ami biztos, hogy most már visszafordíthatatlanul elindult a folyamat, lehet, hogy ma, de az is lehet, hogy 1-2 nap múlva most már valóban megérkezik a kispasink! :)))
Amúgy, tényleg jól vagyok, Hunc nem nagyon ficánkol (esetenként egy-egy lájtosabb megmozdulása van), valószínűleg a  helyét keresi már. Néha van egy kis erőteljesebb derékfájásom, hogy aztán pár perc múlva elmúljon. Szerintem Hunc csak bejelezte, hogy ne aggódjon paranoid anyja, jönni akar ő már szépen lassan, csak a  saját ritmusában! :) És kikéri magának a novemberre várását, ő igenis decemberi baba akar lenni! :DDD

Többen jeleztétek, hogy az uccsó fotómon megváltozott az arcom (én olyan teliholdképűnek látom magam újranézve a képet;) ), és hogy látszik rajtam, hogy nemsokára szülni fogunk. Meg, hogy lent van a  hasam is (az egész testem egy nagy has, honnan lehet azt látni, hogy lejjebb van ?! :))) ).

És a szenya Diegósok ugyan mára ígérték, hogy elkészül a gyerekszoba függönye, de természetesen most sem tudták betartani a  határidőt és csak Mikulásra lesz kész, azaz december 6. Bárcsak érteném, egy hónap alatt mért nem lehet késznek lenni egy függöny beszedésével?! És akkor mért nem mondanak egy olyan határidőt, amire valóban el tudnak készülni? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy télvíz idején mindenki függönytvarrat náluk... :S
süti beállítások módosítása