cucka 2008.01.09. 15:23

Ajándékmorzsák

Tegnap csodanapunk volt (mármint napközben). HuncApu is hamar hazaért, Hunor éppen akkor volt túl az etetésen (rendbe jött az élelem forrása, úgyhogy már élesben is tudott szopizni, amit kellően értékelt is :D ), ragyogott az apjára, (én is kaptam a  sugaraiból ;) ), nem volt álmos sem. HuncApu főzni kezdett, mi segédkeztünk a konyhában... igazi idill lengte be a  panelrengeteget. Aztán belerondított meghitt kis együttlétünkbe a csengő berregése. HuncApu pakkot kapott Ámerikából! (unokatestvérétől, aki nem más mint Legkedvesebb Drusza nővére). A csomagban Hunc kapott rengeteg hasznos és szép dolgot, melyeket ezúton is szeretnénk nagyon szépen megköszönni!. Idegenbe szakadt Unokatesó mindig nagyon igényes és gondosan kiválasztott ajándékokkal szokta meglepni Hunc babát (többek között Tőle kaptunk egy csodapuha kék takarót is, ami Hunc kedvence!)

HuncApu szíve teljesen ellágyult a bodytól amit Hunor kapott, ő most az abszolút kedvenc (és a csodaszarvasos rugdalózó,amit Keresztszülőktől kapott Hunc ;) ):



( a body felírata: When I grow up I wanna be a Veterinarian like Daddy , ami annyit tesz magyarul: Ha felnövök, szeretnék állatorvos lenni, mint Apu ;) )

Apa és fia öröme a magaslatokba szállt, úgyhogy Hunc akkora mosolygásokat eresztett meg, hogy végre sikerült el is csípnem egy fotó erejéig belőle:


Helénától kaptuk a  játékot, amelyben Hunor 3 kívánságáról érdeklődött. Hunc tegnap óta gondolkodott a kívánságlistáján, éjszaka 3 órát ébren is töltött azon rágódva, hogy még véletlenül se maradjon ki semmi fontos kérés. (az ébrenlét okához hozzájárult részben az is, hogy kedves idösanyja estére jól belakott egy kis olaszos-fokhagymás tésztás dologból- tuti recept hasfájásra!).
Végülis megszületett a kívánságlista:

1. Anya még sokáig ilyen finom tejcivel lássa el (még az is belefér, ha néha-néha elcsábul és a fűszeres ételektől pocifájást is okoz neki ;) )

2. Apa továbbra is liftezzen vele (ez a  játék abból áll, hogy Apa kézben tartja gyermekét fejmagasságban, majd hirtelen legugol vele... ) és fürdesse olyan pasisan vagányul, amitől minden Anyuka sikítórohamot kap (vagy oda sem mer nézni :D)

3. ...hogy mindig ez a  szeretetburok ölelje körül, ami most...

Hunor pedig Nórika és Nikike kívánságlistáját is szívesen elolvasná! :)

cucka 2008.01.09. 14:22

Baba születés(ek)



Ma reggel megérkezett a várva várt pufók kisangyal, Vörösbegy fiókája, Barnika!
Anyuka és baba is jól vannak, egészségesek!

És Gemini babája, Hanga is valószínűleg megérkezett már közénk!


"A világ minden gyermekkel újra kezdődik…"
(Henry David Thoreau)
süti beállítások módosítása