cucka 2008.06.18. 17:25

A mumus visszatért

A múltkori beavatkozás sajnos eléggé tiszavirág-életűre sikeredett, így a rettegett rémünk visszatért. Már napok óta látjuk mindketten, hogy valami nem az igazi, de nagyon bíztunk abban, hogy csak az érzékeink űznek gonosz tréfát velünk, és a következő reggelen már se híre se hamva az egyre nagyobb mennyiségű váladékozásnak. Igen, újra gond van Huncos szemével, hiába igyekszünk tudomást sem venni róla és csöndben kivárni, hogy megszűnjön a panasza...

Hétfőn délre van időpontunk a Szemklinikára... szeretném azt hinni, hogy ez már valóban az utolsó beavatkozás lesz... bár, -hála az internet jótékony hatásának- sikerült fölkutatnom igazán extrém eseteket is, ahol a 29 éves (!) fiatalember szemébe, műtét segítségével egy csövecskét helyeznek el, ezzel igyekezvén megakadályozni a könnycsatornája újbóli elzáródását (hegesedését).

És van habszivacsunk, számos... bár Huncos ezt is pillanatok alatt szétcibálta, de legalább jelen esetben nem kell elkoboznom tőle a nagy habszivacs darabokat.

Hosszú hetek óta, ma először aludta ismét át Hunor az éjszakát (najó, egyszer ébredt 1 órakkor, de ez az elmúlt időszak után, valóban sétagaloppnak mondható). Igazán itt volt az ideje, mert energiatartalékaim legalját kapirgáltam össze újabban reggelente. Egész pontosan már nem is tudom, de kb. 3 hete nem alszik éjszakánként, voltak olyan éjjeleink is, amikor félóránként felébredt. (ilyenkor keresgéltem a kórházban kiadott papírok között, hogy nem csúsztattak-e be egy csereszavatosságot is?! ...)  Már nem tudom, mire fogjam, a frontra és a fogzásra bizton számíthatok! :))) Remélem, a visszaváltozott Huncorgó ismét marad egy jó darabig... legalább addig, amíg ismét fel nem töltődöm egy csöppet!
süti beállítások módosítása