cucka 2008.06.09. 18:36

A játék

Szocializálós-ajándékozós-piramis játék következik (by Baybee and Micka):

1. csatlakozhat bárki, akinek leledzik a tarsolyában egy működőképes blog
2. az első 3 kommentben virtuálisan jelentkező (figyelem-figyelem! "enyhén" módosult szabályokkal: sok ágon futó vigaszdíjasaim is vannak!), saját kezecskéim által készített miazmárt kap ajándékba tőlem (jó vagyok: mágneses toalett angyalka, hóember valamint ünnepi ajtódíszek manufakturájában, de igyekszem túllépni önmagam korlátait)
3. az ajándék az elkövetkezendő 365 nap valamelyikén fog megérkezni (de mindenképpen Hunor első óvodai munkanapja előtt!)
4. cserébe előre köll fizetni, mégpediglen úgy, hogy ezt a játékot a kedves jelentkezők is közzéteszik a saját blogjukban, így ők maguk is megajándékozhatnak újabb 3 emberkét.

Izgatottan várom az első három delikvenst! :)
 

37 komment

Címkék: játék

cucka 2008.06.09. 13:09

A döntés

Egy régi dilemmámra tettem szombaton pontot, ugyanis nem szerettem volna beállni a sorba és a gyerek születésével egyenes arányban megszabadulni a hosszú, szőke fürtjeimtől és helyette átvedleni harmincas anyukába. Mégis megtettem, egyrészt HuncApu imádja, ha rövid a hajam, másrészt én is tudom, mélyen ott belül, hogy a vékonyszálú hajamnak jót tesz a borzolt rövidség.
Így szombat reggel, az esküvőre készülődés fodrászolásakor mégsem az előre megbeszélt kontyot kértem, hanem rövidet, újat. Mit mondjak? nagyon jól érzem magam az új külsővel, igaz a jól bevált hátradobomahajam mozdulat még a csuklómban van, vicces ahogy a levegőt hessegetem magam körül.



Az esküvő csodaszép volt, a lakodalomban istenit buliztunk, Hunor nagyon jól viselte magát (igazából éjfélkor csak azért mentünk a fiammal a szállásra, mert már én fáradtam el), ha megéhezett evett, aztán aludt. A buliból is kivette a részét, már most kézről-kézre adogatták a Lányok, ő pedig mindenkivel táncba ment, legyen az mulatós vagy éppen összebújós lassúzós. Még engem is megtáncoltatott...

Drága Ifjú Pár! Hát akkor ezúton is nagyon sok boldogságot, hosszú, szeretetben és szerelemben együtt töltött éveket kívánok, sok-sok aprónéppel magatok körül!


süti beállítások módosítása